Marvel-film 'Eternals' wordt zeer negatief beoordeeld op IMDb

Marvel-film 'Eternals' wordt zeer negatief beoordeeld op IMDb

Gebruikers zijn aan het review bommen.

De Eternals van Marvel Studios hebben niet alleen te maken met de strijd tegen de Deviants, ook wordt Eternals aangevallen door bepaalde fans. Of nou ja, fans?

Eternals is de volgende toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe en een belangrijke productie in Phase Four. Eternals is begin november in de bioscoop te zien en wordt gemengd ontvangen. Opmerkelijk genoeg heeft de productie nu ook te maken met review bombing op IMDb.

Eternals-ontvangst
Eternals bevat een paar 'eerste' momenten voor het Marvel Cinematic Universe. Er is een behoorlijk diverse cast, met onder meer de eerste openlijk homoseksuele superheld in het MCU, en de eerste dove superheld.

Sommige mensen blijken daar moeite mee te hebben. De site The Direct meldt dat de rating van Eternals op IMDb bewust laag wordt gezet door sommige mensen.

Meer dan 400 1-ster-recensies werden gegeven voor Eternals. De meest voorkomende kritiek onder die recensies is het feit dat de film een kus tussen twee mannen laat zien en dat er sprake is van LHBTIQA+-representatie.

IMDb heeft de publieksrating tijdelijk uitgeschakeld, tot een breder publiek naar Eternals kan gaan in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair