Angelina Jolie (46) wil niet zeggen of ze nu het bed deelt met deze bekende zanger (31)

Angelina Jolie (46) wil niet zeggen of ze nu het bed deelt met deze bekende zanger (31)

De actrice weet een subtiele vraag daarover subtiel te ontwijken.

Sinds afgelopen zomer wordt Angelina Jolie gelinkt met Abel Tesfaye, beter bekend als de hitzanger The Weeknd. E! News probeerde onlangs subtiel te vissen naar hun precieze relatiestatus, maar Jolie wist die poging soepel te blokkeren.

In juli werden Jolie en Tesfaye voor het eerst samen gezien. De twee waren toen een vorkje aan het prikken bij het Italiaanse restaurant in Santa Monica. Later werden de twee nogmaals gezien bij hetzelfde restaurant. Hoewel het niet zeker is dat ze daadwerkelijk aan het daten zijn, nemen veel mensen dat wel aan.

De actrice kreeg in een recent interview de volgende vraag voorgeschoteld: "Angelina, je kinderen zijn op een leeftijd waarop ze allerlei meningen hebben over bepaalde dingen, dus ik moet je vragen of ze het leuker vinden dat je in Eternals te zien bent of dat je nu 'bevriend' bent met The Weekend?"

Jolie wist die vraag professioneel te ontwijken. "M'n kinderen kijken erg uit naar deze film, als dat is wat je vraagt", antwoordde ze namelijk, weliswaar met een enorme grijns op haar gezicht.

Jolie vormde eerder natuurlijk een powerkoppel met Hollywoodacteur Brad Pitt, met wie ze zes kinderen heeft. Die twee zijn al jaren verwikkeld in een zware juridische strijd, onder meer omdat ze het maar niet eens kunnen worden over een voogdijregeling voor hun minderjarige kinderen. Ook hebben de ex-geliefden gedoe over hun kasteel in Frankrijk.

NieuwsFilm

meest populair