Marvel-baas Kevin Feige over het Multiverse in het MCU

Marvel-baas Kevin Feige over het Multiverse in het MCU

De animatieserie kan ook vertaald worden naar het witte doek.

Afgelopen weken kon je genieten van de animatieserie What If...? De reeks bleek een uitbreiding van het Marvel Cinematic Universe om te laten zien wat het Multiverse nou eigenlijk inhoudt en wat de verrassingen en gevaren zijn die er schuilen in de alternatieve tijdslijnen.

Na de release van enkele afleveringen verschenen er gelijk geruchten dat bepaalde elementen terug zouden kunnen keren in een film in het MCU. Met name de aflevering What If... Zombies!? werd in verband gebracht met een verfilming.

What If...? ook als films
In de Marvel Studios: Assembled-aflevering The Making of What If...? geeft Marvel Studios-baas hier zijn visie op. "Ik geloof echt dat de verdieping van fictieve mythologieën een manier is om ze meer te waarderen, een manier is om ze meer te begrijpen, er op een andere manier naar te kijken," zegt Feige.

"Er zijn nu twee seizoenen met What If...?-ideeën met de beste verhalen die we ooit hebben gehad die je misschien ook vertaald ziet worden naar andere vormen. Het is echt de meest unieke, mooie animatieserie die ik in lange tijd heb gezien," sluit Feige af.

En die vertaling zou zomaar sneller kunnen komen dan je denkt. Ga maar na, alleen de titel al: Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Te zien vanaf begin mei 2022.



NieuwsFilm

meest populair