Alice Eve blikt terug op blote ondergoedscène uit 'Star Trek Into Darkness'

Alice Eve blikt terug op blote ondergoedscène uit 'Star Trek Into Darkness'

Als zij er geen probleem mee had, waarom anderen dan wel?

In Star Trek Into Darkness (2013) zat een merkwaardige scène waarbij Alice Eve (39) bijna bloot in haar ondergoed verscheen. Hier kwamen gemengde reacties op en de actrice blikt nu zelf terug.

Into Darkness is en blijft nog steeds de best ontvangen en meest verdienende film uit de franchise. Eve sloot zich aan bij de crew als Dr. Carol Marcus, de nieuwe wetenschapsofficier van de Enterprise.

Haar kennis van Starfleet-wapens maakte haar een ideale aanwinst, maar haar algemene rol werd overschaduwd door één scène. Terwijl ze een jumpsuit aantrekt voordat ze een torpedo deactiveert, krijgen we een shot van haar terwijl ze enkel in haar ondergoed staat. Dit leidde tot kritiek van fans die het zinloos en vooral vrouwonvriendelijk vonden.

Bekijk de afbeelding
Trots
Vandaag de dag is Eve het niet eens met het commentaar dat ze kreeg. In een gesprek met INVERSE ter promotie van haar nieuwe film Warning gaf ze toe dat ze eigenlijk best wel een beetje trots is op het moment:

"Het was iets waarvoor ik vrijwillig met een trainer werkte. Ik was er erg op voorbereid en vond het erg leuk om zowel te filmen als te promoten. Het gevoel dat ik het niet had moeten doen of dat het uitbuiting was, blijft verwarrend voor mij. Ik ben gewoon trots op die scène en alle moeite die ik erin heb gestoken. Nou, dan is het toch klaar? Maak je niet zo druk"!

NieuwsFilm

meest populair