Jada Pinkett Smith wil weten hoe ze Will Smith het beste kan verwennen in bed

Jada Pinkett Smith wil weten hoe ze Will Smith het beste kan verwennen in bed

Communicatie is een sleutelwoord in elke relatie.

Jada Pinkett Smith en Will Smith zijn al heel lang samen. Hoewel de twee nooit echt problemen hebben gehad in de slaapkamer, wordt het volgens Jada wel hoog tijd dat de ze eens om de tafel gaan zitten om hun seksleven te bespreken.

In haar talkshow Red Table Talk besprak Jada het ongemak van het moeten praten met je partner over seks en genot.

"Dat is gewoon lastig. Will en ik praten vaak over de reis die we tot nu toe samen hebben gemaakt. We zijn al heel lang samen, dus dan verwacht je ook wel van elkaar dat je elkaars behoeften weet, zeker op het gebied van seks", vertelt de Gotham-actrice.

Maar volgens Jada kan een dergelijke instelling ook een valkuil zijn. Hoewel ze naar eigen zeggen tegenwoordig niet meer zo denkt, vindt ze het wel ongemakkelijk om met Will over dit soort onderwerpen te praten.

"Ik wil weten wat nodig heeft en dat moet hij ook van mij weten", vertelt ze over het belang van met elkaar praten. "Ik doe m'n best. Het is ongemakkelijk, maar hartstikke gezond".

Op het gebied van seks bespreken de twee echter nauwelijks iets. "Dat komt vooral omdat daar ook een hoop fantasie bij komt kijken", aldus Jada, die bevestigt dat haar seksleven met Will prima is.

Wel heeft het stel een open relatie; de sterren duiken dus ook met anderen het bed in.

NieuwsFilm

meest populair