Het gaat helemaal niet goed met 'Riverdale'-actrice Lili Reinhart

Gelukkig helpt haar hondje Milo haar enorm.

Lili Reinhart heeft op TikTok opnieuw een boekje opengedaan over haar mentale gezondheid. Dat deed ze in een bijzondere eerbetoon aan haar hondje Milo, die haar helpt met het omgaan met haar depressie en angstgevoelens.

"Ik worstel al meer dan tien jaar met depressie en angststoornissen, maar de laatste tijd gaat het slechter met me dan normaal", de Riverdale-actrice vertelt in de korte video.

Volgens Reinhart is haar trouwe viervoeter echt een geschenk uit de hemel voor haar geweest. "Dankzij hem lukt het me op de meeste dagen om uit bed te komen", legt ze uit.

De Hollywoodster geeft haar fans de tip mee om zelf ook zo'n steunpilaar te vinden. "Er zijn overal engelen. Kijk of je ze kunt vinden en wees hen dankbaar voor het feit dat ze bij je zijn gedurende je reis", aldus Reinhart.

Eerder onthulde ze al dat de coronapandemie een flink impact heeft gehad op haar mentale gezondheid. De situatie leverde haar een enorme stress op.

Ook vroeger had ze last van dergelijke klachten. Zo wilde ze als kind vaak thuisblijven van school. "Elke ochtend huilde ik", vertelde ze eerder over die periode.

@lilireinhart

❤️ ##depression ##survivor

♬ Dug youre my best friend - Colourful Paperweights


NieuwsFilm

meest populair