'Eternals' heeft een Avengers-connectie volgens Angelina Jolie

'Eternals' heeft een Avengers-connectie volgens Angelina Jolie

Er is een diepere geschiedenis.

Eternals is volgende week eindelijk in de bioscoop te zien. De film heeft heel wat Hollywood-sterren in zijn cast, waaronder Angelina Jolie.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Jolie hooguit een cameo zou krijgen, maar haar rol als Thena de Eternals is flink uitgebreid. Ze kan wapens in haar handen laten manifesteren, waarmee ze een van de krachtigste wezens van Aarde is. En ze hint er nu naar dat de onsterfelijke wezens in het verleden wel eens de Avengers ontmoet hebben.

Eternals en Avengers
"Ik denk dat we aan nemen dat we iedereen wel kennen, omdat we er altijd zijn geweest,'", begon Jolie in een interview. "Dus we hebben de kans gehad om overal te zijn. Ik bedoel, dat is het mooie. Als je de anderen hebt gezien, zijn wij er ook geweest."

"Er zijn bepaalde dingen die Phastos heeft gemaakt en die je ziet en waarvan je zal denken: ken ik dat ergens van? Was het Phastos die iets heeft gedaan? Ik bedoel, heb je iemand genezen, gebeurd eiets waarbij jij je niet realiseerde dat wij er waren?"

Dat zou een interessante implicatie kunnen hebben voor het complete Marvel Cinematic Universe. Natuurlijk hebben de Eternals zich voorgedaan als normale mensen, maar duidelijk is dat ze misschien niet helemaal stil hebben gestaan en niks hebben gedaan.

NieuwsFilm

meest populair