De dood van dit personage in 'X-Men: First Class' was een grote fout

De dood van dit personage in 'X-Men: First Class' was een grote fout

Dat vindt een van de castleden.

Het lot van Darwin in X-Men: First Class viel nooit helemaal goed bij fans van Marvel. Het personage (dat een paar jaar voor de release van First Class debuteerde) kreeg de kracht van versnelde evolutie.

Darwin kon zijn lichaam snel aanpassen aan elke situatie, waardoor hij praktisch onverwoestbaar was. First Class zette hem neer als enorm krachtig en een behoorlijk cool personage. Maar liet hem in de derde akte sterven. Fans vonden het maar niets en de man die Darwin speelde blijkt ook niet blij te zijn.

Niet heel tof
Edi Gathegi kreeg de kans om Darwin te spelen in X-Men: First Class. Maar zijn mutant keerde nooit meer terug, ondanks dat hij eigenlijk niet dood had moeten kunnen gaan.

Voor de acteur blijkt het nog altijd moeilijk te verkroppen dat het personage dood ging. En hij hoopt dat het personage in de volgende iteratie van de franchise een nieuwe kans krijgt.

"Ik hou van Darwin, hij werd echt mijn favoriet," begon Gathegi. "Vroeger ging het voor mij altijd over Wolverine, maar toen leerde ik over Darwin, iemand die zich aanpast om te overleven en niet dood kan gaan. Hij vocht tegen de Hulk en transporteerde naar de ruimte omdat hij dood ging. Hij ging dood en regenereerde. Er zijn zoveel mogelijkheden."

Daarom voelde het niet goed hoe Fox met hem omging. "Ik vond het een enorme misser dat ze Darwin doden. En denk dat hij redemptie verdient."

NieuwsFilm

meest populair