Nog een 'Star Trek'-film in de maak

Nog een 'Star Trek'-film in de maak

Paramount zet volop in op Star Trek, dat moge duidelijk zijn.

Het Star Trek-universum is groter dan ooit, dankzij de uitbreiding die plaatsvindt op streamingdienst Paramount+. We zien nu al series als Star Trek: Discovery, Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. En de franchise maakt weer een serie voor het gezin in de vorm van Star Trek: Prodigy.

Paramount Pictures blijkt hier heel enthousiast van te worden. De filmstudio ziet de serie namelijk als een manier om een heel nieuw publiek en genre aan te spreken. Een jong publiek en het gezin kijkt ernaar en dat biedt mogelijk kansen.

Mogelijk een film
Niet alleen kijkt Paramount nu al naar meer seizoenen. Ook denken de makers aan het potentieel voor animatiefilms in de Star Trek-franchise.

"De data is behoorlijk duidelijk. We gaan geduldig zijn, omdat we denken dat de serie geweldig is en deze onze verwachtingen op creatief vlak volledig overtreft," begon CEO Brian Robbins tegenover The Hollywood Reporter.

"Ik twijfel er niet over of we meer gaan maken. Alex [Kurtzman] en ik hebben het al gehad over een bioscoopversie van deze serie en meer. We zijn er heel enthousiast over."

Het lijkt erop dat er veel kansen liggen, en die gaat men zonder twijfel grijpen!

NieuwsFilm

meest populair