Camila Cabello schudt met haar hele voorgevel op Insta-beelden

Camila Cabello schudt met haar hele voorgevel op Insta-beelden

De Cinderella-actrice is behoorlijk bewegelijk.

De Cubaans-Amerikaanse zangeres en songwriter Camila Cabello is behoorlijk naam aan het maken in de States. Ze is nog niet zo heel veel te zien in films en series, maar daar zou zomaar verandering in kunnen komen.

Ze maakt namelijk flink naam met haar rol als Cinderella in de gelijknamige musicalfilm van Amazon Prime Video. De film zou een enorm kijkcijferkanon voor de streamingdienst zijn. Camila is te zien naast namen als Idina Menzel, Minnie Driver, Nicholas Galitzine, Billy Porter en Pierce Brosnan.

Op de IMDb zien we nog geen andere films of series vermeld, maar wel heel wat videoclips. Ze is namelijk vooral bekend als zangeres. In 2018 had ze nog de monsterhit met het nummer Havana met Young Thug. Daarvoor was ze onderdeel van de meidengroep Fifth Harmony.

Swingend op Insta
Op Instagram zien we heel wat bewegelijke beelden van de celeb, geboren in Havana op Cuba. [i]"My makeshift last min Halloween costume 🙋🏻‍♀️ feliz Día de muertos,"[ /i] schrijft ze bij de zeer bewegelijke beelden die je via onderstaande link kunt kijken.


De beelden van de 24-jarige Camila Cabello zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair