Hoofdrolspeler vindt dat hij nu de prijs betaalt voor 'Fifty Shades of Grey'

Hoofdrolspeler vindt dat hij nu de prijs betaalt voor 'Fifty Shades of Grey'

Toch wist hij waarvoor hij toen koos.

Acteur Jamie Dornan viel op met zijn aandeel in de serie Once Upon a Time en dat leverde hem uiteindelijk de hoofdrol op in de filmreeks Fifty Shades of Grey. En zoals vaker blijft ook bij hem de rol kleven. De acteur vindt zelf dat hij nu een prijs betaald voor de overigens wel overwogen keuze.

"Uiteindelijk, nee. Ik bedoel, ik begreep welke baan ik accepteerde, en de reacties. Ik was er lang voor in de race, weet je nog. Het was geen beslissing die ik in een opwelling nam. Ik werd in het begin nog verslagen door Charlie Hunnam en ik voelde een zekere opluchting toen hij de rol kreeg, om eerlijk te zijn," zei de acteur in gesprek met GQ Magazine.

Charlie Hunnam trok zich terug
"Ik dacht, 'het zou leuk zijn geweest, maar het zou een vreemde reeks geworden zijn. Het is beter om het niet te doen.' Maar Hunnam trok zich terug en toen kreeg ik een telefoontje. En ik kreeg de rol. Ik stond opnieuw voor de keuze," voegde de acteur toe.

"Kijk, ik zeg het maar zo: het heeft mijn carrière geen kwaad gedaan om deel uit te maken van een filmfranchise die meer dan $1 miljard heeft verdiend. Elke acteur zou hetzelfde zeggen," aldus Dornan. Toch vindt de acteur dat hij continu met zijn aandeel in de reeks in aanraking komt. Hij betaalt er nu de prijs voor.

Dornan zagen we de afgelopen jaren ook in films als The Siege of Jadotville (2016), Robin Hood (2018) en Synchronic (2019) en binnenkort heeft hij een rol in het bejubelde Belfast van Kenneth Branagh. "Het is het beste wat hij heeft gedaan sinds Fifty Shades," leest de acteur de afgelopen periode.



NieuwsFilm

meest populair