Marvel-film 'Eternals' reist helemaal terug naar 1492

Marvel-film 'Eternals' reist helemaal terug naar 1492

De film kijkt naar de Azteken.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Sammy Sheldon Differ is de kostuumontwerper van Marvel-film Eternals. Werk dat 'ie samen met kostuumeffecten supervisor Ivo Coveney doet. In een interview vertelt het tweetal hoe de Azteken binnen de tijdlijn passen van het Marvel Cinematic Universe.

De nieuwste toevoeging aan het MCU draait over een paar dagen in de bioscoop. We weten dat deze 26ste toevoeging aan de franchise meerdere tijdperiodes verkent, waaronder de tijd van de Azteken.

Azteken in het MCU
Tijdens het setbezoek van Screen Rant in januari 2020, vertelden Differ en Coveney over de verschillende kostuums die in de film te zien zijn.

Ze bevestigden dat de Azteken een rol krijgen in het bredere MCU, maar wilden niet vertellen op welke manier. Al onthulde Differ wel: "Dit zijn de Azteken. Je ziet dus een kleine scène over de Azteken en de Spanjaarden in de film, die zich in 1492 afspeelt."

Dat belooft dus wat. Bovendien kan het nog heel interessant worden om te zien hoe Eternals duikt in verschillende tijdperiodes, want de film kijkt ook nog naar Babylon en vroege menselijke samenlevingen enkele duizenden jaren in het verleden.

Eternals is vanaf 3 november in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair