Bijzondere beelden: Angelina Jolie als giraffe

Bijzondere beelden: Angelina Jolie als giraffe

Samen met haar 'Eternals'-collega's vierde ze twee jaar terug lekker Halloween op Gran Canaria.

Gemma Chan heeft op Instagram een reeks spookachtige foto's gedeeld van een Halloweenfeestje van de Eternals-sterren. Durf jij het aan om deze even enge als gezellige beelden te bekijken?

Chan deelde gisteren - op Halloween - een drietal leuke throwback-kiekjes. Het desbetreffende feest vond namelijk plaats in 2019 (en dus voor de coronapandemie), toen de cast bezig was met de opnames van de enorme superheldenprent op het Spaanse eiland Gran Canaria.

De foto's betreffen niet eerder vertoonde beelden waarop onder meer te zien is dat Chan zelf verkleed was als het personage van Uma Thurman uit Pulp Fiction. Lauren Ridloff en Brian Tyree Henry hadden hun kostuums gebaseerd op de populaire horrorfilm Midsommar.

Richard Madden ging voor een klassieke Halloweenoufit; hij had zich uitgedost als skelet. De outfit van Angelina Jolie is vooral geinig. Zij had zich verkleed als giraffe.

Het is fijn om te zien dat de sterren het buiten de opnames ook zo leuk hadden met elkaar. En het mag gezegd worden dat ze allemaal hun best hadden gedaan om er lekker eng uit te zien. Al zag Jolie er natuurlijk vooral erg schattig uit.



NieuwsFilm

meest populair