Neo en Trinity zijn terug op nieuwe foto 'The Matrix Resurrections'

Neo en Trinity zijn terug op nieuwe foto 'The Matrix Resurrections'

Check hier een gave nieuwe foto!

Een nieuwe foto van The Matrix Resurrections brengt Neo (Keanu Reeves) en Trinity (Carrie-Anne Moss) voor het eerst in pakweg twintig jaar weer samen.

De sci-fi film van regisseur Lana Wachowski komt in december uit in de bioscoop en laat een Matrix zien die "sterker dan ooit" is. Ze maakte het script van de film samen met David Mitchell en Alekander Hemon, met wie Wachowski in het verleden vaker samenwerkte.

The Matrix Resurrections-foto
In The Matrix Resurrections spelen Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss weer de hoofdrollen, en zien we ook Jada Pinkett Smith en Lambert Wilson weer terugkeren. Nieuw zijn Yahya Abdul Mateen II als Morpheus, maar ook Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra en Christina Ricci.

De film pikt de draad twintig jaar na de gebeurtenissen in The Matrix Revolutions op. Neo leeft weer een normaal leven in San Francisco onder de naam Thomas A. Anderson, en gaat regelmatig naar een therapeut die hem blauwe pillen voorschrijft.

Op een dag ontmoet Anderson Trinity. Maar ze herkennen elkaar niet. Niet lang daarna komt Neo Morpheus tegen, die hem een rode pil aanbiedt en de kans om de waarheid over The Matrix opnieuw te leren begrijpen.

Met nog iets meer dan een maand te gaan tot de release, is er een nieuwe foto. We zien Trinity en Neo samen. Heel gelukkig lijkt die reünie niet: de twee kijken eerder met enige bedenkelijkheid naar een aanwezigheid die wij nog niet zien.

The Matrix Resurrections is vanaf 23 december in de bioscoop te zien.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair