Zwoele Rihanna op uitdagendste foto's sinds tijden op Instagram

Zwoele Rihanna op uitdagendste foto's sinds tijden op Instagram

De zangeres en parttime actrice weer in eigen creatie.

Even geleden werd duidelijk dat Rihanna zich de rijkste zangeres op aarde mag noemen. De celeb zong namelijk niet enkel een paar miljoen bij elkaar. Ze is zelfs miljardair. Overigens is het wel een miljardair die gewoon in haar eigen ondergoed op Instagram staat.

Het miljard verdiende de op Barbados geboren ster overigens niet echt met het zingen, of acteren. Het is haar lingeriemerk Savage x Fenty, dat pas sinds 2017 bestaat, dat op ruim een miljard dollar wordt gewaardeerd. Daarnaast is het make-upbedrijf Fenty Beauty, waarvan ze half eigenaar is, zo'n 3 miljard waard... Geen noot voor nodig.

Het is dus ook niet zo heel raar dat we Rihanna al een tijdje niet meer op het witte doek zien. Haar laatste rol had ze in 2018 in Ocean's Eight als het personage Nine Ball. Daarvoor had ze rollen in onder meer Valerian and the City of a Thousand Planets als Bubble, de tv-serie Bates Motel als Marion Crane en Battleship als Petty Officer Cora 'Weps' Raikes.

Opvallend op Instagram
"Holiday szn bout to be Xtra af," schrijft de superster bij drie toch behoorlijk uitdagende foto's op Instagram. Uiteraard zijn hier heel wat commerciële bedoelingen bij, aangezien Rihanna dus haar succesvolle eigen ondergoedlijn promoot. Check de foto's via onderstaande link.


De foto's van de 33 jarige Rihanna in lingerie zien? Check deze dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair