3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a.
Arthur Fleck, een gefaalde komediant uit Gotham met de nodige psychische problemen, draait volledig door wanneer zijn therapie wordt stopgezet en hij zijn baan verliest. Fleck slaat geschminkt als clown aan het moorden en laat Gotham in de chaos afglijden.

The Shawshank Redemption (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frank Darabont | Cast: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, e.a.
Bankier Andy Dufresne wordt onterecht veroordeeld tot tweemaal levenslang voor de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Hij belandt in de zwaarbewaakte Shawshank-gevangenis. Zijn medegevangene en enige vriend Red heeft alle hoop op vrijlating verloren. Maar dan bedenkt Andy een slim plan.

Beckett (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ferdinando Cito Filomarino | Cast: John David Washington, Boyd Holbrook, Alicia Vikander, e.a.
De vakantie van Beckett en April in Athene wordt ruw verstoord wanneer er protesten uitbreken vanwege de vermissing van de zoon van een politicus. Ze besluiten een rustigere plek te zoeken, maar na een tragisch ongeluk, kan Beckett niets anders dan vluchten. Hij blijkt in een levensgevaarlijk complot te zijn beland.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair