Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Dune (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, e.a. | Te zien op: te huur en koop via diverse platforms
Paul Altreides, een begaafde jongeman die beschikt over bovennatuurlijke krachten, komt uit een adellijke familie die de macht toegewezen krijgt over Arrakis. Alleen op deze gevaarlijke woestijnplaneet is een kostbaar goedje te vinden dat door enorme zandwormen wordt geproduceerd. Al snel krijgt de familie te maken met opstandige Fremen, de oorspronkelijke bevolking van Arrakis, en andere tegenstanders.

Wonder Woman 1984 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Pedro Pascal, Kristen Wiig, e.a. | Te zien op: Prime Video
Diana Prince werkt in een museum. Haar collega Barbara Minerva kijkt erg naar haar op. Wanneer een falende zakenman een bijzondere steen uit de collectie steelt die wensen in vervulling kan laten gaan, moet Diana in actie komen als Wonder Woman om hem te stoppen. Tijdens haar strijd komt zo ook oog in oog te staan met Barbara, die door de steen is veranderd in superschurk Cheetah.

Free Guy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, e.a. | Te zien op: Disney Plus (via Star)
Guy, een altijd opgewekte bankmedewerker, is een non-playable personage in de videogame Free Guy. Iedere dag proberen spelers de bank weer te beroven en moet Guy de nodige klappen incasseren. Op een dag besluit hij het roer om te gooien en de held te worden van zijn eigen verhaal. De kunstmatige intelligentie die hem bestuurt en de programmeurs van de game denken daar echter anders over en proberen hem tegen te houden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair