'Creed'-franchise slaat een compleet andere richting in

'Creed'-franchise slaat een compleet andere richting in

Michael B. Jordan gaat het anders doen.

Michael B. Jordan wil Creed III een andere richting in brengen. Zijn idee is om er een wat intiemere film van te maken. Dat vertelt een van de castleden, Jonathan Majors over het project.

Sinds 2015 is Jordan te zien als Adonis Creed, in de spin-off reeks van de Rocky-franchise. Creed is de zoon van de beroemde rivaal van Rocky Balboa, Apollo Creed, die de wereld van lichtgewicht boksen betreedt en hulp inroept van Rocky om hem te trainen. In het vervolg zagen we Creed vechten tegen de zoon van Ivan Drago, die Apollo Creed nog doodde. Het verhaal draait uiteindelijk om vergiffenis en het eren van je vader.

Creed III
Sinds een paar maanden weten we dat acteur Michael B. Jordan zijn regiedebuut maakt met Creed III. En nu horen we dat hij er echt iets nieuws van wil maken.

Dat vertelt Jonathan Majors in elk geval tijdens een interview met NME. Hij vertelde dat hij heel wat gesprekken heeft gevoerd met Jordan over de richting van Creed III, en dat de film een andere kant van Creed zal laten zien.

"Michael probeert echt iets anders te doen met deze Creed. Iets dat een stuk intiemer is. Met intimiteit komt complexiteit. Het is hij en ik. Het is een verhaal over twee mannen die proberen iets uit te vogelen en het is een compleet andere film dan de rest," aldus Majors.

NieuwsFilm

meest populair