Kristen Stewart (Twilight) gaat trouwen met haar vriendin Dylan Meyer

Kristen Stewart (Twilight) gaat trouwen met haar vriendin Dylan Meyer

Na twee weken daten wist de actrice al dat ze met Dylan Meyer wilde trouwen

Kristen Stewart, voornamelijk bekend van de Twilight-franchise, gaat trouwen! De actrice werd namelijk ten huwelijk gevraagd door haar vriendin, de scenarioschrijfster (en eveneens actrice) Dylan Meyer. Stewart liet weten ja gezegd te hebben.

Tijdens een recent interview zei de actrice het volgende: "We gaan trouwen, we gaan het zeker doen! Ik wilde altijd al graag ten huwelijk gevraagd worden, dus ik denk dat ik het daar vaak heel uitgesproken over heb gehad en Dylan heeft het perfect gedaan."

In de wolken
Het was duidelijk dat Stewart haar geluk niet op kon: "Het was heel schattig en ze deed het heel goed. Ik ben echt in de wolken!"

Stewart wil zich wel (nog niet) uitlaten over hoe het aanzoek er precies uitzag, al zegt de dat dit er ook niet toe doet: "Ik weet niet of ik de ware voor haar ben. Met twee meiden weet je nooit wie welke van de rare f*cking gender-rollen gaat vervullen, maar daar houden we ons niet mee bezig. Zo denken we niet".

Relatie
Stewart en Meyer ontmoetten elkaar zo'n 8 jaar geleden op een filmset, maar kwamen elkaar jaren later pas weer tegen. Toen spatten meteen de vlammen over. Na enkel twee weken daten had de actrice het namelijk al over een trouwerij, waar het nu dus ook daadwerkelijk van komt.

Stewart had al eerder relaties met andere bekendheden, namelijk haar Twilight-collega Robert Pattinson en acteur Michael Angarano. Ook was ze een tijdje samen met muzikant St. Vincent en het model Stella Maxwell, maar nu heeft ze dus de ware gevonden.

NieuwsFilm

meest populair