Lijkt het grote publiek 'Eternals' dan toch te gaan redden?

Lijkt het grote publiek 'Eternals' dan toch te gaan redden?

De eerste box-office voorspellingen zijn positief...

Disney en Marvel lijken hun nieuwste potentiële hit Eternals werkelijk op elk beschikbaar scherm te gooien. En dit is nodig ook, want kritisch gezien scoort de film het laagst van alle MCU-titels.

We schreven eerder al dat uiteindelijk de mening (en portemonnee) van het grote publiek het belangrijkste zijn en datzelfde publiek lijkt de jarenlang succesvolle studio gewoon trouw te blijven.

Want momenteel staat Eternals op een box-office voorspelling van $75-150 miljoen dollar in het openingsweekend. Hiermee verslaan ze Shang-Chi, maar blijven ze $5 miljoen achter op Black Widow.

Hoop nog niet opgegeven
Naar het schijnt is een breed panel van kijkers (vooral mannen en verschillende mensen van kleur) geïnteresseerd in het zien van de meest diverse cast van superhelden tot nu toe op het grote scherm.

Een ander punt van aandacht is de speelduur, want ook tijd kan cruciaal zijn en Eternals tikt bijna de 3 uur aan. Zo werden de Venom-delen met Tom Hardy afgekraakt door recensenten, maar doordat beiden geen lange zit waren (ongeveer anderhalf uur), stroomde het publiek toe.

NieuwsFilm

meest populair