'Harry Potter'-regisseur wil 'Harry Potter and the Cursed Child' verfilmen met oude castleden

'Harry Potter'-regisseur wil 'Harry Potter and the Cursed Child' verfilmen met oude castleden

Chris Columbus heeft een idee.

Er is geen echte Harry Potter-film meer geweest sinds we in 2011 naar Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 konden gaan (ook al zijn er natuurlijk de Fantastic Beasts-films).

Het universum van J.K. Rowling groeit natuurlijk wel nog altijd. Zo bracht ze in 2016 het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child uit, dat zich 19 jaar na de gebeurtenissen van The Deathly Hallows afspeelt. Harry Potter is het hoofd van het departement van justitie van het ministerie van magie.

Harry Potter-film
Regisseur Chris Columbus, die de filmfranchise lanceerde, ziet het helemaal zitten om terug te keren naar de franchise en The Cursed Child te verfilmen.

"Ik zou het geweldig vinden om The Cursed Child te regisseren. Het is een geweldig toneelstuk en de kids hebben precies de juiste leeftijd om de rollen te spelen. Ik moet je eerlijk zeggen dat het wel een beetje een fantasie van mij is," begon Columbus.

Harry Potter-fans kregen al een beetje een blik op hoe dat eruit zou kunnen zien aan het einde van Deathly Hallows - Part 2, want daarin zagen we de toen twintigjarige acteurs als oudere versies van zichzelf.

The Cursed Child is een tweedelig toneelstuk dat zes Tony's won.

NieuwsFilm

meest populair