Dakota Johnson wil tweede kans voor gecancelde Johnny Depp en Shia LeBeouf

Dakota Johnson wil tweede kans voor gecancelde Johnny Depp en Shia LeBeouf

De actrice heeft helemaal niks met de cancelcultuur op social media.

Dakota Johnson vindt de 'cancelcultuur' maar helemaal niks. De actrice vindt het jammer dat celebrities vandaag de dag haast geen tweede kans meer lijken te krijgen. Volgens haar gaat er zo onnodig veel talent verloren.

In een interview met The Hollywood Reporter werd haar gevraagd naar een aantal acteurs met wie zie heeft samengewerkt en die inmiddels publiekelijk zijn uitgespuugd vanwege de nodige schandalen.

Het gaat onder meer om Shia LeBeouf (The Peanut Butter Falcon), Johnny Depp (Black Mass) en Armie Hammer (Wounds). Alle drie ontkennen de aantijgingen aan hun adres overigens met klem.

"Ik vond het enig om met hen samen te mogen werken. Ik vind het jammer dat een aantal geweldige talenten hierdoor is verdwenen. Ik vind het zonde dat mensen die hulp nodig hebben die niet op tijd krijgen", zei ze over haar eerdere tegenspelers.

"En natuurlijk heb ik ook medelijden met iedereen die pijn is gedaan. Het is gewoon heel verdrietig", vervolgde Johnson. Toch heeft ze helemaal niks met de cancelcultuur. "Ik geloof dat mensen kunnen veranderen", concludeerde ze namelijk.

NieuwsFilm

meest populair