Daniel Craig werd als James Bond vaak gevraagd 'zijn mond dicht te doen'

Daniel Craig werd als James Bond vaak gevraagd 'zijn mond dicht te doen'

De acteur lacht iets te graag...

Daniel Craig's avontuur als James Bond zit erop. De acteur keerde nog een laatste keer terug als 007 in No Time to Die, maar nu zal op zoek gegaan moeten worden naar een nieuwe geheim-agent. Craig wordt door de nodige filmfanaten gezien als een van de beste Bonds aller tijden, maar ook hij maakte wel een paar 'foutjes'...

Tijdens een recent interview liet Craig namelijk weten dat hij vaker commentaar kreeg, aangezien hij te vaak zijn mond open had. Hij werd dus gevraagd zijn mond wat meer te sluiten. De acteur legt nu uit hoe dat komt.

Lachen
Zo zegt Craig: "Ik kreeg vaker briefjes waarop stond: 'Doe je mond dicht'. Dat is voor mij moeilijk. Ik giechel veel en lach ook graag en ik vind het leuk om dat op de set te doen. Er zijn echter momenten dat dat niet kan..."

"Als het mocht, zou ik de hele tijd lachen, maar soms moest ik ook gewoon wat serieuzer zijn". Ondanks het feit dat Craig misschien dus iets te veel lacht, komt hij toch goed uit de verf in No Time to Die. De film werd sterk onthaald en aan de box-office wist de film eveneens te overtuigen. Op dit moment staat de blockbuster wereldwijd al op zo'n 610 miljoen dollar.

De acteur zal binnenkort terugkeren als de rechercheur Benoit Blanc in het vervolg op de sterk onthaalde Knives Out.

NieuwsFilm

meest populair