Meer monsters en bloed in 'Resident Evil: Welcome To Raccoon City'-trailer

Meer monsters en bloed in 'Resident Evil: Welcome To Raccoon City'-trailer

Over een maandje wordt het weer griezelen...

Nu Paul W.S. Anderson en Milla Jovovich hun Resident Evil-reeks hebben afgerond, is het nu tijd voor de reboot van Johannes Roberts.

Roberts viel hiervoor terug op het originele bronmateriaal voor inspiratie. In Resident Evil: Welcome To Raccoon City moet de nieuwe Claire Redfield (Kaya Scodelario) het opnieuw met een groepje overlevenden opnemen tegen een geïnfecteerde stad die wordt geteisterd door het T-virus.

In een nieuwe 'Nightmare Trailer', die onlangs werd uitgebracht door Sony, wordt ons nog een voorproefje geboden als lekkermakertje:


Officiële synopsis
Wat ooit het bloeiende thuis van de farmaceutische gigant 'Umbrella Corporation' was, is tegenwoordig een uitstervende stad. De exodus van het bedrijf liet de stad als een woestenij achter en wanneer het kwaad losbarst, moet een groepje overlevenden samenwerken om de waarheid te achterhalen en de nacht zien door te komen.

In een interview met NEWSDIO sprak Roberts over de beslissing om iets meer trouw aan de videogames te blijven: "Ik hield zoveel van de eerste film en vind het echt geweldig wat voor een iconisch personage Milla creëerde. Maar hij was qua horror anders dan de rest. Ik wilde ontdekken hoe het was in het spel en denk dat het publiek dat ook wil".

NieuwsFilm

meest populair