Dwayne Johnson neemt ingrijpend besluit voor de toekomst

Dwayne Johnson neemt ingrijpend besluit voor de toekomst

De spierbundel weigert voortaan met echte wapens te werken...

Inmiddels kennen we allemaal het tragische ongeluk op de set van Rust dat leidde tot de droevige dood van cameravrouw Halyna Hutchins. Het politieonderzoek is nog steeds aan de gang.

Echter hebben diverse filmproducties inmiddels aangegeven dat ze voortaan zullen stoppen met het gebruik van echte wapens op de set.

Iemand die we daar ook onder kunnen rekenen, is Dwayne 'The Rock' Johnson. Tegenover VARIETY zegt hij: "Elk project dat vanaf nu onder de vlag van Seven Bucks Production valt, zal enkel nog rubberen pistolen gebruiken en we maken ons geen zorgen over extra kosten".

"Ik hou van de industrie. Er zijn al jaren veiligheidsprotocollen en maatregelen die serieus genomen worden, maar ongelukken gebeuren. Films boordevol actie ​​zullen niet snel verdwijnen, dus het is goed om te zien dat er stappen ondernomen worden om ervoor te zorgen dat zo'n tragedie, hoe zeldzaam ook, niet opnieuw gebeurt".

12 November
Johnson verschijnt binnenkort op NETFLIX in de peperdure komische actiefilm Red Notice naast Ryan Reynolds en Gal Gadot en het is te hopen dat de streamingkijkers een stuk positiever zijn dan de critici.

NieuwsFilm

meest populair