Wist je dat: Er stiekem een soort superheld verstopt zit in 'Army Of Thieves'?

Wist je dat: Er stiekem een soort superheld verstopt zit in 'Army Of Thieves'?

Die Zack Snyder toch...

Waarschuwing: Dikke vette SPOILERS in aantocht!

Hij mag dan misschien weg zijn uit het kwakkelende DCEU, Zack Snyder heeft nog altijd een zwak voor superhelden en een subtiel detail binnengesmokkeld bij Army Of Thieves die nu te streamen is.

Snyder, die de prequel op zijn eigen Army Of The Dead mede schreef en produceerde, heeft een comic tintje toegevoegd en dit keer met veel meer warmte dan in zijn eerdere Justice League-materiaal.

Van zero naar hero
Het betreft het personage Sebastian van acteur en regisseur Matthias Schweighöfer. We leren hem nu beter kennen als een introverte nerd die verliefd wordt op leider Gwen (Nathalie Emmanuel). Als ze nader tot elkaar komen en verliefd worden, bekent hij zijn geheim.

Hij zat veel binnen en dompelde zichzelf onder in een stripfiguur genaamd Ludwig Dieter die hij zelf ontwikkelde en ooit zelf hoopt te worden.

Naarmate het verhaal vordert, krijgen zijn ambitie en onzelfzuchtige aard de overhand en wanneer Gwen zich opoffert om hem te laten ontsnappen en hem een vals paspoort geeft met de identiteit van Ludwig Dieter, neemt hij deze aan en gaat mee met de crew naar Las Vegas (start Army), ter ere van zijn liefde voor haar.

Of zoals Snyder het zelf verwoordt: "Sebastian gooit zijn verlegen Clark Kent persoonlijkheid af en wordt een dappere Superman-persoon".

NieuwsFilm

meest populair