'Rambo' en 'The Expendables' krijgen opvallende uitbreiding

'Rambo' en 'The Expendables' krijgen opvallende uitbreiding

De Stallone-reeksen gaan naar televisie.

Op dit moment wordt er gewerkt aan The Expendables 4 en even geleden zagen we al een nieuwe deel in de Rambo-filmsreeks. Nu is er opvallend nieuws rond de producties met Sylvester Stallone. Er wordt namelijk gewerkt aan tv-series in de franchises.

In gesprek met The Hollywood Reporter laat Jeffrey Greenstein, president van Millennium Media, weten dat de studio werkt aan tv-series rond de titels. Hij gaf in het interview wel aan dat ze pas met het ontwikkelen van de series zijn begonnen.

Rambo, Expendables naar TV?
"Onze focus lag altijd op speelfilms. We hebben nu een reeks met tv-series die we aan het ontwikkelen zijn. Mijn plan is om ons te concentreren op onze grote merken met Has Fallen TV, Rambo TV, Expendables TV en deze uit te bouwen," aldus Greenstein.

"We denken ook aan Hellboy TV," voegde hij eraan toe. "Er zijn dus veel kansen, maar ik wil echt eerst iets met een groot merk lanceren voordat we beginnen met het ontwikkelen van originele content."

Dus naast de Sly-titels, die waarschijnlijk zonder Sly zijn, denkt de studio ook aan series over Hellboy en de Has Fallen-films met Gerard Butler. Het zal nog wel even duren voordat er iets opduikt op het kleine scherm.

NieuwsFilm

meest populair