Het gaat echt helemaal niet goed met Chris Pratt

Het gaat echt helemaal niet goed met Chris Pratt

De acteur lag deze week flink onder vuur.

Chris Pratt heeft een aantal moeilijke dagen achter de rug. De Hollywoodster lag flink onder vuur vanwege een uitspraak over zijn dochtertje. Op Instagram deelt hij nu met zijn fans hoe hij omgaat met zulke negativiteit.

"Ik ging gisterenavond redelijk ontdaan en depressief naar bed en werd vandaag met een rot gevoel wakker, waardoor ik geen zin had om te sporten", vertelt Pratt in een video die hij vrijdag postte via zijn Instagram Story.

Volgens Pratt wist hij zichzelf uit deze sleur te trekken door toch wat in beweging te komen en christelijke muziek op te zetten. "Ik ben wat gaan rennen in het bos met mijn playlist aan en het voelde toch geweldig, ondanks dat ik er dus helemaal geen zin in had", aldus de acteur.

Hij raadt zijn fans aan hetzelfde te doen als ze ook eens een verdrietig moment hebben. "Het heeft mij echt geholpen vanmorgen", benadrukt hij.

Pratt lag eerder deze week onder vuur vanwege een eerbetoon dat hij had gepost aan zijn vrouw Katherine Schwarzenegger (ja, de dochter van). Hij loofde haar voor het feit dat ze een 'gezonde dochter' op de wereld had weten te zetten.

Een aantal mensen zag die opmerking als uithaal richting zijn zoontje Jack en zijn ex Anna Faris, de moeder van Jack. Hij kampt namelijk al sinds zijn geboorte met de nodige gezondheidsproblemen, waaronder problemen aan zijn hart.

Voor zover bekend is de band tussen Pratt en zijn 9-jarige zoontje echter ontzettend goed, dus alle negatieve reacties die de Guardians of the Galaxy-acteur deze week kreeg lijken overtrokken en onnodig. Duidelijk is dat het commentaar Pratt behoorlijk heeft geraakt.

NieuwsFilm

meest populair