Wat is er deze week nieuw en niet te missen op Netflix?

Wat is er deze week nieuw en niet te missen op Netflix?

Een nieuwe western met veel grote namen en meer!

Netflix brengt natuurlijk elke maand heel wat nieuws uit, maar het lijkt erop dat we deze week misschien wel weer eens getrakteerd worden op een topper. De western The Harder They Fall is namelijk nu te zien is op de streaminggigant.

De film, geregisseerd door Jeymes Samuel gaat over de outlaw Nat Love (Jonathan Majors), die erachter komt dat zijn grootste vijand, Rufus Buck (Idris Elba) vrijgelaten zal worden uit de gevangenis. Love trommelt zijn bende weer bij elkaar op, om Buck op te sporen en wraak te kunnen nemen voor wat zich in het verleden heeft voortgedaan.

Hard tegen hard
Love wordt hierin bijgestaan door o.a. zijn voormalige liefde Stagecoach Mary (Zazie Beeth), zijn trouwe maar ietwat doorgedraaide Bill Picket (Edi Gathegi) en een van de beste gunslingers genaamd Jim Beckwourt (RJ Cyler).

Buck heeft echter ook een mededogenloze crew van criminelen samengesteld, waaronder 'Treacherhous' Trudy Smith (Regina King) en Cherokee Bill (Keith Stanfield).

Andere projecten
Mocht je deze film al gezien hebben, of geen fan van zijn van het western-genre, Netflix voegde eventueel andere films toe als de rom-com Love Hard maar ook series als The Unlikely Murder die het momenteel voortreffelijk doet en het laatste en explosieve seizoen van Narcos: Mexico!

NieuwsFilm

meest populair