Nieuwe beelden 'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' lijken gigantisch op de games

Nieuwe beelden 'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' lijken gigantisch op de games

De regisseur heeft de nodige inspiratie opgedaan uit de videospellen!

Afgelopen vrijdag verscheen nog een trailer van Resident Evil: Welcome to Raccoon City, maar nu worden we weer getrakteerd op enkele nieuwe beelden. Deze zijn hieronder te zien!

Resident Evil begon als een uiterst populaire game-franchise, maar kreeg daarna ook de nodige films. Regisseur Paul W.S. Anderson en hoofrolspeelster hebben hun reeks echter alweer een tijdje geleden afgerond, dus het is weer tijd voor een reboot.

Volgens de regisseur, Johannes Roberts, zal deze ook trouw blijven aan de games, iets dat duidelijk wordt in de beelden hieronder.

Vergelijking
Hieronder is te zien dat Roberts, een grote fan van de videospellen, inderdaad veel inspiratie heeft opgedaan uit de games.



Het verhaal speelt zich af in een een uitstervende stad. Wat ooit het bloeiende thuis van de farmaceutische gigant 'Umbrella Corporation' was, is tegenwoordig een levende hel. De exodus van het bedrijf liet de stad als een woestenij achter en wanneer het kwaad losbarst, moet een klein groepje overlevenden samenwerken om de waarheid te achterhalen en de nacht zien door te komen.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City zal eind deze maand te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair