Jodie Turner-Smith geeft haar lichaam flink prijs op Insta-foto's

Jodie Turner-Smith geeft haar lichaam flink prijs op Insta-foto's

De actrice uit Without Remorse gaat er helemaal voor.

Sinds 2013 is actrice Jodie Turner-Smith te zien in Hollywood-producties. Ze maakte haar debuut in de vampierserie True Blood als Siren #2 en een paar jaar later werden de rollen alleen maar groter. Is ze een van de nieuwe vlammen in het hedendaagse Hollywood?

Na True Blood zagen we de in Peterborough, Verenigd Koninkrijk geboren Jodie in onder meer The Neon Demon uit 2016 en Queen & Slim uit 2019. Ook was ze te zien in de series Mad Dogs, The Last Ship, Jett en Nightflyers.

Haat laatste grote rol had ze naast niemand minder dan Michael B. Jordan. Dat was in de thriller Without Remorse van Amazon Prime Video. Ook is ze te zien in de miniserie Anne Boleyn waarin ze de titelrol speelt. Op dit moment neemt ze film White Noise op, met namen als Adam Driver, Greta Gerwig en Don Cheadle.

Flink in de weer op Insta
"Ik heb iets iets comfortabelers voor de Gucci Love Parade-afterparty aangetrokken en het verdiende zijn eigen post!" schrijft de actrice bij een reeks foto's en een video. Ga na de beelden via onderstaande link.


Zien hoe de 35 jarige Jodie Turner-Smith haar moves maakt? Check de foto's én video op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair