Dave Bautista degradeert Marvel-rol na spelen in 'Dune'

Dave Bautista degradeert Marvel-rol na spelen in 'Dune'

Drax is maar dom en in Dune spelen in een zegen.

Acteur Dave Bautista begint ondertussen behoorlijk naam te maken in Hollywood. De WWE-ster brak zo'n beetje door met zijn rol als Drax in Guardians of the Galaxy en na heel wat andere blockbusters dook hij recent op in Dune.

In de Marvel-film speelt hij het personage Drax, terwijl hij in Dune te zien is als Glossu Rabban Harkonnen, de oudere neef van de grote schurk Baron Vladimir Harkonnen. Het blijkt dat hij veel meer lol heeft in het spelen van 'The Beast' dan de "domme" Drax.

"Dit personage was gaf me gewoon de kans om een ander soort optreden te laten zien. En dat is wat ik echt leuk vind aan het werken met regisseur Denis Villeneuve, ik krijg de kans om een andere kant van mezelf te laten zien, " aldus Bautista tegenover ABC News.

Domme Drax vs. inhoudelijke Glossu Rabban
"Ik ben niet zomaar een kerel in Guardians of the Galaxy die zonder shirt rondloopt en stomme dingen zegt. De rol [in Dune] geeft me echt de kans om een echt, echt inhoudelijk personage te spelen. Dus dat is een zegen," voegde Bautista toe.

En hoogstwaarschijnlijk mag hij dat binnenkort nog een keer doen. Recent werd duidelijk dat Dune: Part Two in 2023 in de bioscopen moet verschijnen. Guardians of the Galaxy Vol. 3 verschijnt een paar maanden eerder en daarin keert Bautista nog een keer terug als Drax.

NieuwsFilm

meest populair