Madonna likt zeer zwoel aan iets lekkers op Instagram

Madonna likt zeer zwoel aan iets lekkers op Instagram

De nog altijd even wilde zangeres is terug met een nieuwe post.

Madonna heeft haar fans via Instagram weer eens getrakteerd op bijzondere content. Dit keer heeft ze een korte video gedeeld waarin een bakje met ijs centraal staat. En zoals gewend, gaat het er weer behoorlijk sensueel aan toe bij Madonna.

In het korte filmpje is te zien hoe Madonna likt aan een bolletje ijs - vermoedelijk vanille. Het schoteltje is verder verrijkt met heerlijke bosvruchten. De Frozen-zangeres verorbert dit toetje terwijl ze zwoel in de camera kijkt.

"Ik hou van ijsjes", schrijft de superster bij het filmpje. En dat is ook wel duidelijk te zien.

Voor deze post had ze zich natuurlijk ook weer helemaal uitgedost. Ze zit goed in de make-up en haar blonde lokken zien er strak gekamd uit. Ook draagt ze in het oog springende rode handschoentjes.

Het verdere doel van dit filmpje is eigenlijk niet echt bekend. Vermoedelijk wilde Madonna haar miljoenen volgers gewoon weer vermaken met iets geinigs - of eigenlijk lekkers in dit geval.

De zangeres weet met deze opvallende post weer een hoop complimentjes binnen te hengelen. Zo schrijft iemand: "Ik snap niet waarom mensen soms over vrouwen van haar leeftijd zeggen dat ze te oud zijn om sexy dingen te doen. Madonna, je bent hartstikke knap!"

Benieuwd naar deze Instagram-post van Madonna? Je kunt deze eventueel hier bekijken!

NieuwsFilm

meest populair