Idris Elba en Will Smith slaan de handen in elkaar voor geheimzinnig project

Idris Elba en Will Smith slaan de handen in elkaar voor geheimzinnig project

Een nieuwe DC-blockbuster, een andere film of iets heel anders?

Het lijkt erop dat Will Smith en Idris Elba samen een film gaan maken. Laatstgenoemde deelde namelijk een kiekje op zijn Instagram-pagina waarop hij samen te zien is met Smith en liet weten dat ze de handen in elkaar slaan voor een geheimzinnig project.

De twee acteurs hebben nog nooit samengewerkt, maar het lijkt er dus nu toch van te komen. Elba deelde namelijk de onderstaande foto op sociale media, met maar een enkele zin: "Me + Will = Coming soon".



Drukke agenda's
Waar het om gaat is vooralsnog onduidelijk, maar het zal wel een project zijn om naar uit te kijken. Beide DCEU-acteurs (Smith speelde Deadshot in Ayer's Suicide Squad in 2016, terwijl Elba deze rol overnam in de soft reboot versie van Gunn) hebben het de laatste jaren maar druk en zijn nu ook weer hun nieuwste projecten aan het promoten.

Zo is Elba sinds enkele dagen te zien in de nieuwe western van Netflix, The Harder They Fall, terwijl Smith later deze maand te zien zal zijn in King Richard, waarin hij hoge ogen schijnt te gooien. De Men in Black-acteur wordt nu dan ook al genoemd als een serieuze kandidaat voor de Oscars.

Wat te verwachten
Het is lastig om te gokken wat deze samenwerking precies inhoudt. DC-fans hopen dat het misschien gaat om een Deadshot & Bloodsport-spin-off, maar het zou net zo goed kunnen gaan om een andere film of misschien zelfs wel iets heel anders. Beide mannen maken namelijk ook muziek, dus misschien gaat het wel om een nummer dat ze samen gemaakt hebben.

NieuwsFilm

meest populair