Fans starten een petitie tégen James Corden in 'Wicked'

Fans starten een petitie tégen James Corden in 'Wicked'

En we zijn viraal... men zien de beste man duidelijk liever niet.

James Corden is al een lange tijd een van de bekendste talkshow-hosts in Amerika, maar hij duikt de laatste jaren ook steeds meer op in films. Toch hebben de nodige mensen nu al meer dan genoeg van hem. Dat wordt namelijk wel duidelijk met een petitie die nu de ronde doet.

Ondanks het feit dat Corden in matig tot slecht onthaalde filmmusicals was te zien, zoals Cats, The Prom en Cinderella, wordt hij nu toch opnieuw gelinkt aan Wicked, de verfilming van de gelijknamige musical door Jon M. Chu (Crazy Rich Asians).

Liever niet
Hier wil een grote groep mensen een stokje voor steken. Een petitie op change.org eist dat Corden 'in geen enkele vorm bij Wicked betrokken is, of zelfs maar in de buurt van de set komt'. Binnen de kortste keren werd de petitie tienduizenden keren ondertekend. Op dit moment staat de teller zelfs al op een dikke 60.000.

Wicked draait rond de relatie tussen de heksen Galinda en Elphaba. Zij worden later Glinda the Good Witch en The Wicked Witch of the West. Het project werd al een lange tijd geleden aangekondigd, maar veel filmfans denken dus dat Wicked beter zal zijn zonder Corden.

Mocht je zelf ook de petitie willen ondertekenen, dat kan door hier te klikken.

NieuwsFilm

meest populair