Klassieker met Robert DeNiro krijgt na meer dan 30 jaar een vervolg

Klassieker met Robert DeNiro krijgt na meer dan 30 jaar een vervolg

Midnight Run 2...

Of dit nou een film is waar we decennia later nog een sequel van willen zien, valt te betwijfelen, maar feit is in ieder geval dat Midnight Run met Robert DeNiro en Charles Grodin aan de beurt is.

Hoewel Grodin afgelopen mei overleed op 86-jarige leeftijd, is DeNiro (78) betrokken als producent en de kans lijkt groot dat hij ook zijn rol van premiejager Jack Walsh in bepaalde mate gaat hervatten.

Ayesha Carr (Brooklyn Nine-Nine) is door UNIVERSAL aangesteld om het scenario te schrijven en Regina Hall (Scary Movie 1 t/m 4, Law Abiding Citizen, Son Of Shaft) is aan boord om één van de hoofdrollen te vertolken. Verdere details omtrent verhaal of cast zijn niet bekend.

De vorige poging tot een televisieserie faalde
Het eerste deel uit 1988 werd geregisseerd door Martin Brest (Beverly Hills Cop) en was een actiecomedy waarin De Niro een louche boekhouder (Grodin) van New York naar Los Angeles moet brengen, op de hielen gezeten door zowel de FBI als de maffia.

De film was een grote hit onder critici en scoorde eveneens sterk aan de bioscoopkassa's met een totaalopbrengst van $82 miljoen dollar.

NieuwsFilm

meest populair