Jared Leto legt zijn bizarre gedrag op de set van 'Suicide Squad' eindelijk uit

Jared Leto legt zijn bizarre gedrag op de set van 'Suicide Squad' eindelijk uit

Waarom deed hij zo raar?

David Ayer weet Suicide Squad nog regelmatig onder de aandacht te brengen. Zo vertelt hij zo nu en dan dat Jared Leto in de Ayer Cut een heel andere Joker was, en wel een veel betere.

De Joker van Jared Leto verdeelde heel wat kijkers nogal. Lang niet iedereen was fan van zijn versie van de Clown Prince of Crime. Maar goed, los daarvan overheersen ook vooral de bizarre verhalen over Leto's gedrag op de set.

Heel wat cadeaus
Leto zou zijn co-sterren bizarre cadeaus gegeven hebben. Zo schijnt hij dode dieren, gebruikte condooms, buttplugs en pornoblaadjes uitgedeeld te hebben.

Hoewel Leto in het verleden al eens claimde dat de rat die hij aan Margot Robbie gegeven zou hebben nog leefde, vertelt hij nu tijdens een interview met Entertainment Weekly dat hij helemaal niet zo gek deed.

"Welk cadeau ik ook gaf, ik deed het allemaal omdat het leuk bedoeld was, en ze werden ook allemaal met humor in ontvangst genomen," vertelde Leto.

"Ze hebben het allemaal opgenomen. Mensen lachten zich echt kapot. Het enige dat ik Margot ooit gegeven heb, waren cupcakes. Ik denk dat ik haar ook ooit een muis gegeven heb, en wat van de andere castleden hebben van die grappige cadeaus gekregen die je ook op een feestje aan iemand zou geven. Ik speel een man die de Joker heet. Het is okay om wat grappen uit te halen. Niets ging de grenzen over, en het is niet aan andere mensen op het internet om die grens te leggen. Uiteindelijk ben ik de artiest, en als ik iets risicovols doe dat je maar niks vindt, kan je de pot op."

NieuwsFilm

meest populair