Marvel Studios gaat de 'X-Men' op deze manier verfilmen

Marvel Studios gaat de 'X-Men' op deze manier verfilmen

Nate Moore over Eternals en de X-Men.

Marvel Studios zal op een zeker moment de X-Men introduceren in het Marvel Cinematic Universe. De personages hebben een connectie met de Eternals, en een van de producenten van de film Eternals legt nu uit hoe het zit met die parallellen.

Bovendien legde Moore uit hoe Marvel Studios volgens hem om zal gaan met de komst van de X-Men.

De X-Men en het MCU
"Voor mij was het doel van de film niet om hem over diversiteit te laten gaan, zoals een X-Men film dat volgens mij wel moet doen," vertelde Moore.

"X-Men is een hele directe allegorie, waarin deze mensen verstoten worden en vervolgd worden om wie zij zijn. En dat is heel erg het verhaal van de X-Men, dat echt in hun DNA zit. Wat voor mij zo interessant is, is dat Eternals als film daar niets over te zeggen had. Daar hadden de personages het niet over."

Dat moet dus wel gelden voor die film rond de X-Men. "Zowel geloof, zingeving en de waarde van mensheid, liggen voor mij ten grondslag aan Eternals, maar niet in de context van het gesprek dat nu gevoerd wordt over diversiteit. Als we een X-Men film krijgen, moeten we dat gesprek duidelijk wel voeren, want thematisch gezien ligt dat in het DNA daarvan."

NieuwsFilm

meest populair