De eerste reacties op Marvel Studios-serie 'Hawkeye' zijn binnen: Moet je 'm kijken?

De eerste reacties op Marvel Studios-serie 'Hawkeye' zijn binnen: Moet je 'm kijken?

De serie gaat bijna van start op Disney+.

De eerste reacties op Hawkeye zijn binnen. De serie volgt Jeremy Renners personage, Clint Barton, terwijl hij in Kate Bishop (Hailee Steinfeld) zijn opvolger vindt.

De show is de volgende in de reeks van Marvel Studios-series op Disney+, nadat we eerder WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki konden zien dit jaar. Op 27 november zijn de eerste twee afleveringen te zien en daarna volgen vier weken lang elke week een nieuwe.

Hawkeye-reacties
We weten nog verrassend weinig over het verhaal van Hawkeye. Bekend is dat we Clint Barton volgen terwijl hij met zijn gezin op vakantie gaat naar New York City. Dat is tijdens de feestdagen, waarbij de Barton-familie onder meer een Broadway-musical gebaseerd op het verhaal van Captain America bezoekt.

Maar al snel raakt Clint Barton verzeild in een conflict met een lokale bende. Dat gebeurt mede door Kate Bishop, die zich voordoet als Ronin en die bende bestrijdt.

Nu zijn de eerste reacties op Hawkeye online verschenen. Critici mochten de eerste twee afleveringen bekijken en zijn unaniem positief over Hailee Steinfeld's werk als Kate Bishop, en de chemie die ze heeft met Renner. Hieronder een greep uit de reacties:



NieuwsFilm

meest populair