Kang zat bijna in de nieuwste Marvel-film om te rommelen met de tijdlijn

Kang zat bijna in de nieuwste Marvel-film om te rommelen met de tijdlijn

Dat was interessant geweest!

Tijdens een nieuw interview met Eternals-scenaristen Kaz en Ryan Firpo, werd onthuld dat Kang the Conquerer ooit in de film had moeten zitten. Uiteindelijk was dat niet zo, maar het is iets waar ze enige tijd over nadachten.

In 2018 begon het tweetal met schrijven van Eternals. In hun eerdere versies zaten er twaalf Eternals in de film, in tegenstelling tot de tien die we nu zien. Maar er verschenen meer personages niet in de film.

Kang in Eternals
Tijdens een interview met The Playlist Podcast vertelden de Firpo's dat Kang oorspronkelijk in het scenario van Eternals zat.

Ryan gaf toe heel erg gefascineerd te zijn door het personage en dacht dat het thema van onsterfelijkheid beter uitgelicht had kunnen worden met Kang erin. Maar men besloot gerichter te kijken naar de Deviants:

"Ik leerde Kang kennen via mijn onderzoek naar de Eternals en was echt gefascineerd door hem. [Michael] Waldron en Loki brachten hem heel opwindend tot leven. Hij was ook iemand waarvan ik dacht: 'Dit zou tof zijn'. Vooral omdat we naar onsterfelijkheid keken. Er zaten zelfs versies in de pitch waarin Kang rommelde met de tijdlijn van de Eternals, maar dat besloten we niet te doen."

NieuwsFilm

meest populair