Will Poulter over de zware trainingen voor zijn nieuwe Marvel-rol

De acteur werd onlangs aangekondigd als Adam Warlock.

FilmTotaal 13 november 2021 11:40 in Celebrity
Will Poulter (We're the Millers) zal in Guardians of the Galaxy Vol. 3 zijn debuut maken als Adam Warlock in het Marvel Cinematic Universe. En zo'n Marvel-rol vraagt natuurlijk om een flinke lichaamstransformatie. Tegenover GQ vertelt hij daar meer over.

De 28-jarige Poulter vindt het een hele eer dat hij in de succesvolle superheldenfranchise mag spelen. Hij is nu dan ook volledig gefocust op de voorbereidingen. "We beginnen over een maand met het draaien van de film, dus ik ben me nu volledig aan het focussen op die rol en die rol alleen", vertelt hij.

De acteur vindt het niet alleen belangrijk om veel tijd en aandacht te besteden aan zijn fysieke gezondheid, maar ook rekening te houden met zijn mentale gezondheid. "Ik word er constant aan herinnerd om ook vooral zorg te dragen voor mijn mentale gezondheid", aldus Poulter over zijn trainingssessies.

De coronapandemie bracht in dat opzicht veel nieuwe inzichten, zo meent hij. "Buiten de fysieke uitdagingen die de pandemie met zich meebracht, denk ik dat deze situatie voor veel mensen duidelijk heeft gemaakt dat we even goed aan onze mentale gezondheid moeten denken", zegt hij.

Poulter concludeert dan ook: "Mentale gezondheid is fysieke gezondheid, weet je". En daar hamert zijn personal trainer van Marvel dus ook op. Het resultaat van al dat harde werk zien we vast snel.

NieuwsFilm