'Eternals'-makers kregen een restrictie opgelegd door 'Inhumans'-flop

'Eternals'-makers kregen een restrictie opgelegd door 'Inhumans'-flop

Marvel verbood 1 ding.

Door Marvel Television / ABC Studios-serie Inhumans, besloot Marvel Studios één restrictie op te leggen aan de schrijvers van Marvel-film Eternals.

Die nieuwste toevoeging aan de MCU-franchise werd gemengd ontvangen, maar is stukken beter dan de eerste poging van Marvel om een heldhaftige groep oeroude aliens die in het diepste geheim op Aarde leven in beeld te brengen.

Een specifieke regel
Wellicht waren het de gelijkenissen tussen de Inhumans en de Eternals, waardoor Marvel Studios één restrictie oplegde.

De serie Inhumans debuteerde in september 2017 in IMAX-bioscopen, om twee weken later naar ABC te verhuizen. Ondanks een getalenteerde cast, waren mensen bepaald niet blij met de beperkte momenten dat de helden hun krachten gebruikten en voelde het verhaal nogal uitgerekt.

Tegenover Inverse vertelden Eternals-schrijvers Kaz en Ryan Firpo dat er door die serie een restrictie opgelegd werd. "Voor ons was Inhumans in zoverre deel van de gesprekken, dat - en dit is een waar verhaal - ze zeiden: 'Je mag niet naar Hawaii gaan'. Niemand mocht naar Hawaii gaan, want dat hadden de Inhumans verpest. Los daarvan waren er weinig restricties en zei niemand: 'We mogen dit en dat niet doen'. De deur stond echt wijd open."

NieuwsFilm

meest populair