3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Jonas (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christophe Charrier | Cast: Félix Maritaud, Nicolas Bauwens, Tommy-Lee Baïk, e.a.
Jonas wordt door een turbulent verleden achtervolgd. Hij is impulsief en onrustig. Anders was dat in zijn tienerjaren. In die periode leerde hij op school de wilde, maar onweerstaanbare Nathan kennen. Door hem werd Jonas zich bewust van zijn homoseksualiteit. De twee kregen een relatie. Maar deze eindigde op een dramatische manier.

The Two Popes (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fernando Meirelles | Cast: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín, e.a.
De Argentijnse bisschop Bergoglio kan zich niet vinden in de conservatieve koers van paus Benedictus en reist daarom af naar Rome om zijn ontslag in te dienen. Benedictus nodigt zijn grote criticaster echter uit in zijn zomerverblijf om hem een aanbod te doen: Benedictus, die - tegen alle gebruiken in - binnenkort wil aftreden, ziet in Bergoglio zijn ideale opvolger.

Sicario (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, e.a.
Kate Macer, een stoere en integere FBI-agente, wordt gerekruteerd voor een undercoveroperatie met als doel het uitschakelen van het Mexicaanse Sonora-drugskartel. Deze missie blijkt alleen veel gevaarlijker en complexer dan gedacht. Haar moraal wordt op de proef gesteld wanneer blijkt dat de infiltratie te ver gaat.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair