De 3 topfilms die Netflix deze week nieuw heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week nieuw heeft toegevoegd

De collectie van deze populair streamingdienst is weer uitgebreid met een aantal interessante titels.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Red Notice (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, e.a.
Meesterdief Nolan Booth is voor een opdrachtgever op zoek naar een mythisch kunstwerk. Hij is erg succesvol, maar wordt regelmatig afgetroefd door The Bishop, de meest gezochte kunstrover ter wereld. Booth vindt een onverwachte partner in de opgepompte FBI-agent John Hartley om The Bishop te stoppen.

Passing (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rebecca Hall | Cast: Tessa Thompson, Ruth Negga, André Holland, e.a.
New York, jaren twintig. Het leven van Irene, een zwarte vrouw, komt op zijn kop te staan wanneer ze per toeval herenigd wordt met haar jeugdvriendin Clare. De eveneens Afro-Amerikaanse Clare blijkt zich voor te doen als witte vrouw en zelfs met een racist getrouwd te zijn. De dames blazen hun vriendschap nieuw leven in, wat een enorme impact zal hebben op hun leven.

Gooische Vrouwen (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Koopman | Cast: Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser, e.a.
In het Gooi verlopen de levens van vier vriendinnen allesbehalve soepel. Zo gaat de man van Cheryl vreemd en besluit de dochter van Anouk bij haar vader te gaan wonen. De dames zijn dan ook hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk, maar daarmee zijn hun problemen natuurlijk niet in een keer opgelost.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair