3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Captain Fantastic (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Ross | Cast: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler, e.a.
Ben leeft samen met zijn zes kinderen ver teruggetrokken in de bossen. Daar heeft hij zijn ideale wereld geschapen. Wanneer hij hoort dat zijn vrouw is overleden in het ziekenhuis, trekken hij en zijn kroost de boze bewoonde wereld in om haar ouders te stoppen bij het organiseren van een burgerlijke begrafenis.


Meer kijktips nodig?



Jolt (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tayna Wexler | Cast: Kate Beckinsale, Jai Courtney, Stanley Tucci, e.a.
Lindy worstelt al heel haar leven met woede-uitbarstingen die een zeer gewelddadig karakter hebben. Om zichzelf onder controle te houden, draagt ze een speciaal vest met elektroden. Wanneer haar eerste grote liefde wordt vermoord, gooit ze echter alle remmen los om wraak te nemen op de dader. De politie ziet haar echter zelf als hoofdverdachte.

Dallas Buyers Club (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-Marc Vallée | Cast: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto, e.a.
Ron Woodroof is verslaafd aan drank, drugs en prostituees. Hij wordt ontslagen uit het ziekenhuis wanneer bij hem aids wordt geconstateerd. De dokters geven hem nog één maand te leven, maar Woodroof accepteert dit niet. Hij begint met het smokkelen van illegale medicijnen, maar daar zijn de autoriteiten duidelijk niet van gediend.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair