3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney Plus bevat niet alleen alle films van het huis van de muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Stuber (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Dowse | Cast: Kumail Nanjiani, Dave Bautista, Iko Uwais, e.a.
Vic Manning, een enorm sterke politieagent, zit achter een meedogenloze moordenaar aan. Tijdens de achtervolging belandt hij in de auto van de zachtaardige Uber-chauffeur Stu, die zodoende betrokken raakt bij de klopjacht. Wanhopig probeert Stu niet gek te worden, maar dat is lastig als je leven in gevaar is en je per se een vijfsterrenbeoordeling wilt scoren.

Chronicle (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Trank | Cast: Dane DeHaan, Michael B. Jordan, Alex Russell, e.a.
Andrew, Steve en Matt, drie doodnormale middelbare scholieren, doen na een feestje een bizarre ontdekking waarmee ze telekinetische krachten blijken te ontwikkelen. Al snel hebben ze door hoe ze deze onder controle kunnen houden en kunnen inzetten in hun eigen voordeel. Maar dan beginnen de vrienden hun krachten te misbruiken en loopt het vreselijk uit de hand.

The Incredibles (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Bird | Cast: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Jason Lee, e.a.
Door gedoe met de overheid, moet de superheldenfamilie van Mr. Incredible hun krachten al jarenlang verborgen houden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus wanneer vader Incredible de mogelijkheid krijgt om een nieuwe missie te verrichten, hoeft hij niet lang na te denken. Al snel blijkt echter dat heel het gezin aan de bak moet.



Meer kijktips:



NieuwsFilm

meest populair