Onthullend detail in IMAX-versie van 'Avengers: Endgame'

Onthullend detail in IMAX-versie van 'Avengers: Endgame'

En ook commentaar op de release van de IMAX-versies.

Sinds verleden week staan op Disney+ de IMAX-versies van een hele reeks films in het Marvel Cinematic Universe. Ook voor Avengers: Endgame. Een oplettende kijker spotte een extra detail in de eindscène van de Marvel-film.

De IMAX-beelden in Endgame geven 26 procent meer beeld prijs, aan de boven- en onderkant van de normale breedbeeld-versie. Het zijn beelden die je tot op heden alleen kon zien tijdens de IMAX-voorstelling van de film.

Opvallend detail Avengers: Endgame
In een scène aan het einde van de film zitten Pepper Potts en Happy Hogan naar een eerder opgenomen boodschap van Tony Stark te kijken. In de IMAX-versie komen ook de gezichten van Captain America en Thor in beeld. Bij de normale versie was dat niet het geval. Check de vergelijking hieronder.


Maar er is ook commentaar te vinden op de release van de IMAX-versies. Zo lijkt Scott Derrickson, regisseur van Doctor Strange (2016), minder enthousiast over de verschijning. Hij voegde er later aan toe dat hij er blij mee is dat de 1.9 IMAX-beeldweergave als optie wordt aangeboden op de streamingdienst.



NieuwsFilm

meest populair