Deze superster wil graag de nieuwe James Bond worden

Deze superster wil graag de nieuwe James Bond worden

Dwayne Johnson ziet het helemaal zitten

Als opvolger van Daniel Craig voor de rol van James Bond hebben al veel grote namen de revue gepasseerd. Nu doet superster Dwayne Johnson ook een poging.

In een interview met Esquire geeft The Rock aan dat hij de rol helemaal ziet zitten en dat het "Erg, erg cool" zou zijn als hij de rol zou mogen spelen.

Schurkenrol
Interessant detail is dat de grootvader van Johnson, acteur en worstelaar Peter Maivia, ook ooit een kleine rol had in een Bondfilm. Die speelde één van de hulpjes van slechterik Ernst Stavro Blofeld in You Only Live Twice en stond daarmee tegenover de James Bond van Sean Connery.

Een schurkenrol in de reeks ziet Johnson echter niet zitten."Ik zou graag in zijn voetsporen willen treden en in een Bondfilm willen spelen. Maar dan niet als schurk, maar als James Bond."

Actiekomedie
Gezien de andere kandidaten voor de rol van de nieuwe James Bond lijkt het onwaarschijnlijk dat we ooit een Bond gaan krijgen die door Dwayne Johnson gespeeld gaat worden. Maar aangezien zijn films veel geld opleveren kan hij het natuurlijk altijd proberen.

Mochten de Bondfilms in de toekomst weer meer de richting van actiekomedies moeten opgaan dan kan hij zomaar ineens in beeld komen.

NieuwsFilm

meest populair