'Predator'-actrice over de nieuwe film in de franchise 'Prey'

'Predator'-actrice over de nieuwe film in de franchise 'Prey'

Ambert Midthunder kijkt enorm uit nar Prey.

Disney+ Day bracht met name nieuws over projecten van Marvel Studios. Maar we kregen ook de eerste officiële details te horen over de volgende toevoeging aan de Predator-franchise.

Dat wordt een prequel met de titel Prey, die zich in de jaren 1700 afspeelt. De film draait om een jonge Inheems-Amerikaanse krijger, die het op moet nemen tegen een van de aliens. De regie is in handen van Dan Trachtenberg en heeft een hoofdrol voor actrice Amber Midthunder. Zij vertelt over de film.

Hoofdrol in Prey
Midthunder speelt de hoofdrol in Prey. Het eerste beeld dat we te zien kregen, was er een van haar met op de achtergrond zo'n Predator.

"Ik heb geen woorden voor hoe trots, dankbaar en opgewonden ik ben om eindelijk dit nieuws te kunnen delen en dat ik deze kans heb gekregen," schreef Midthunder op Instagram.

"Het is tijd dat wij onszelf vertegenwoordigd zien in mainstream entertainment. Zo sterk en zo menselijk. Door onze eigen mensen. Ik kan niet wachten tot jullie allemaal kunnen zien wat we deze zomer gemaakt hebben. Ʉra ako & pilamaye."

Hieronder de post op Instagram:



NieuwsFilm

meest populair