'Star Wars'-fans zijn boos op Disney na Disney+ Day

Disney+ Day had bijna geen Star Wars-nieuwtjes.

Jim Pedd 15 november 2021 21:30 in Algemeen
Voordat Disney+ Day plaatsvond, kregen we heel wat geruchten te horen over mogelijke updates die we mochten verwachten rond de Star Wars-franchise. Zo zouden er trailers worden vrijgegeven voor Obi-Wan Kenobi en Star Wars: Andor.

Tegelijk verwachtten mensen beelden van de series The Book of Boba Fett en Star Wars: The Bad Batch. Maar dat bleef allemaal uit. In plaats van een paar mooie trailers, was er enkel de sizzle reel voor de serie Obi-Wan Kenobi. Verder waren er zelfs geen nieuwtjes, waar er rond Marvel Studios heel wat nieuws was.

Niet heel blij
Fans van Star Wars waren helemaal niet blij dat Marvel Studios besloot om helemaal los te gaan tijdens Disney+ Day, en dat filmstudio Lucasfilm stil bleef.

De sizzle reel voor Obi-Wan Kenobi was er ook nog eens een die tijdens de D23 Expo al aan insiders vertoond werd. Al met al was het dus een vrij teleurstellende Disney+ Day voor de fans.

Die teleurstelling steken ze niet onder stoelen of banken, blijkt vandaag maar weer. We zetten reacties op Twitter op een rij:NieuwsFilm